Jotta Suomi toimisi yhteen.

Avoimempi, sujuvampi, luotettavampi. Sellainen terveystietojen maailman kuuluisi mielestämme olla.

Kommenttikierros HL7 v2.3 laboratoriosanomamäärittelyt DL 19.11.2023

 

Kommenttikierros HL7 v2.3 laboratoriosanomamäärittelyt DL 19.11.2023

HL7 v2.3 laboratoriosanomamääritysten työryhmä on työstänyt muutoksia kesän ja syksyn aikana. Muutosten tarkoituksena on parantaa Kanta-yhteensopivuutta, Kanta-palvelun vaatimia tietoja saadaan paremmin välitettyä HL7 v2.3 laboratoriosanomissa. Aikaansaatu muutosdokumentti laitetaan nyt kommenttikierrokselle, joka on avoin kaikille.

Kommenttikierroksella saadut kommentit käsitellään ja viedään lopputulema ko sanomamäärittelyyn, joka tuodaan HL7 Finland jäsenäänestykseen loppuvuonna. Kommentti- ja äänestyskäsittelyssä saa kommentoida ja tehdä ehdotuksia muihinkin osioihin kuin nyt varsinaisesti muutosdokumentissa dokumentoituihin Kanta-sidonnaisiin tietoihin, mutta ne käsitellään jatkokehityksenä tämän version hyväksynnän jälkeen.

Kommentit pyydetään toimittamaan vapaamuotoisesti timo.tarhonen(at)tietotarha.fi ja timo.kaskinen(at)nhg.fi. Kommenttikierros alkaa 30.10.2023 ja päättyy 19.11.2023.

 

This entry was posted in Ajankohtaista. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.