Jotta Suomi toimisi yhteen.

Avoimempi, sujuvampi, luotettavampi. Sellainen terveystietojen maailman kuuluisi mielestämme olla.

HL7 v23 ADT-sanomien kehitystarvekysely DL 26.11.2023

HL7 v23 ADT-sanomien kehitystarvekysely DL 26.11.2023

 

HL7-sanomilla toteutetaan kriittistä tiedonvaihtoehtoa operatiivisessa toiminnassa ja taustaprosesseissa,  missä sen sujuva toiminta on välttämätöntä. Hl7 määrittelyjä päivitetään uusiin versioihin tarpeen mukaan.

HL7 v2.3 sanomia on yhdistyksen työryhmissä viime vuosina päivitetty laboratorion ja kuvantamisen osalta, mutta ADT-sanomien osalta määrittelyt eivät ole ajantasalla. Tavoitteena on nyt päivittää ko. määrittelyt ja samalla analysoida mahdollisuuksia ja tarpeita tasonnostoon tukemaan esimerkiksi kansainvälisesti laajasti käytettyä HL7 v2.5 versiota.

Työn pohjaksi kokosimme kyselyn HL7:n ADT-sanomien kanssa kohtaamistanne ongelmista, erityisesti Kanta-arkistoinnin, laskutustietojen välityksen ja sähköisen asioinnin järjestelmäkehityksen osalta. Samalla keräämme tietoa toteutetuista paikallisista laajennoksista ja integraatioissa osapuolten välisesti sovituista tulkinnoista.

Verkkolomakekyselynä: kyselylinkki .

Kysely on auki 26.11.2023 asti ja kysely koostuu yhdeksästä avoimesta kysymyksestä, joista voi valita vapaasti mihin haluaa vastata.

Vastauksistanne etukäteen kiittäen! Työryhmän puolesta oiva.moisio(at)atostek.fi ja timo.kaskinen(at)nhg.fi

This entry was posted in Ajankohtaista. Bookmark the permalink. Comments are closed, but you can leave a trackback: Trackback URL.