Jotta Suomi toimisi yhteen.

Avoimempi, sujuvampi, luotettavampi. Sellainen terveystietojen maailman kuuluisi mielestämme olla.

HL7 Finland koulutus: HL7 versio 3-standardien perusteet

HL7 Finland ry järjestää 22.5.2013 Helsingissä koulutuksen HL7 versio 3-standardien perusteista.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta HL7 versio 3-standardeista. Koulutuksessa syvennytään HL7 versio 3 perusteisiin siten, että osallistujille syntyy kuva versio 3 taustoista, soveltamiskohteista, metodologiasta, tietomalleista, dokumenteista ja viestinvälityksestä. Koulutuksessa ei käydä tarkasti läpi suomalaisia soveltamisoppaita, vaan se keskittyy HL7 versio 3 standardien perusteisiin.

Kouluttajina toimivat Mika Tuomainen ja Juha Mykkänen Itä-Suomen yliopista. Koulutus ja materiaali ovat suomenkielisiä. Materiaali jaetaan osallistujille sähköisesti, koulutusmateriaalia ei toimiteta paperimuotoisena.

Koulutus koostuu seuraavista osioista:

  • HL7 versio 3 taustat ja sovellusalueet
  • HL7 versio 3 metodologia
  • HL7 versio 3 staattinen malli (RIM-tietomalli, muut tietomallit, tietotyypit..)
  • HL7 versio 3 dokumentit (CDA R2)
  • HL7 versio 3 viestinvälitys

Koulutus on ilmainen HL7 Finland jäsenorganisaatioille. Muille kuin jäsenille koulutuksen hinta on 1000 euroa / osallistuja (+ alv). Jäsenhinnan saa liittymällä yhdistykseen.

Ilmoittaudu 10.5.2013 mennessä. Koulutukseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, koulutuksen suosiosta riippuen voidaan asettaa maksimiosallistujamäärä per organisaatio, lisäksi jäsenten osallistujat ovat etusijalla.

Tervetuloa!