Jotta Suomi toimisi yhteen.

Avoimempi, sujuvampi, luotettavampi. Sellainen terveystietojen maailman kuuluisi mielestämme olla.

Haemme FHIR-lähettilästä

Oletko sinä uusi FHIR-lähettiläämme?

Haemme joukkoomme inspiroivaa ja valovoimasta FHIR-lähettilästä, joka levittää terveydenhuollon digitaalisten ratkaisujen tietoa ja uutta kipinää! Lähettiläänä jaat energisesti tietoisuutta standardien tärkeydestä ja innostat olemuksellasi toimien samalla yhdistyksemme vaikuttavana kasvona.

Odotamme Sinulta vähintään hyvää perustietämystä FHIR-standardeista ja FHIR-perusteista sekä palavaa halua oppia lisää. Kaiken pohjana ja kantavana voimana on roihuava tunteenpalo tehtävää työtä kohtaan ja into edistää terveydenhuollon yhteentoimivuutta.

Hae terveydenhuollon tulevaisuutta valaisevaksi lähettilääksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteisiin juha.mykkanen@thl.fi ja
jari.porrasmaa@ksshp.fi. Kirjoita viestin aiheeksi “FHIR-lähettiläs”. Kerro hakemuksessa miksi juuri sinä olisit hakemamme tyyppi – jutellaan myöhemmin vielä lisää!

Kaikkien hakijoiden kesken järjestetään valintatilaisuus. Palkkio sovitaan valitun hakijan kanssa – lähettilään palkkioksi olemme varanneet yhteensä 15 000 €!

FHIR-lähettilään tukijoukkona toimii HL7 Finland. Olemme terveystietojen digitalisaation edistäjä ja yhteensopivuuden mahdollistaja. Yhdistämme käyttäjät, järjestelmätoimittajat ja viranomaiset puolueettomalle kohtaamispaikalle. Luomme toimivuutta kansainvälisten standardien ja suositusten avulla sekä kouluttamalla, sertifikoimalla ja jakamalla tietoa terveysalan vaikuttajille, päättäjille ja ICT-osaajille. Visiomme on terveystietojen täydellinen liikkuuvuus – jotta hyvinvointiin liittyvät sisällöt olisivat aina siellä missä suomalaisetkin.

Älä anna liekkisi sammua – hae mukaan porukkaamme nyt!