Jotta Suomi toimisi yhteen.

Avoimempi, sujuvampi, luotettavampi. Sellainen terveystietojen maailman kuuluisi mielestämme olla.

Kvarkki-koulutus

IHE Finland järjestää koulutuksen kuvantamisen kansallisesta arkkitehtuurista 16.04.2015 klo 09:00-15:30 Kuntatalolla Helsingissä. Aamupäivällä kouluttajana toimii Commit;n Juha Järvinen. Aamupäivän aiheena on DICOM ja kuvantamisen työnkulku IT-järjestelmien osalta (IHE Scheduled Workflow). Tavoitteena on myös pohtia, kuinka aidosti toimittajariippumaton kuvantamisen ympäristö on mahdollista saavuttaa. Lounaan jälkeen käsittelemme Fujitsun Pauli Koskisen johdolla Kvarkki-arkkitehtuuria ja siinä käytettäviä IHE-profiileja.

 

Koulutus on IHE Finlandin jäsenille ilmainen ja HL7 yhdistyksen jäsenille 200€ / osallistuja. Huomaathan, että samalla hinnalla HL7 yhdistyksen jäsenyritys liittyy IHE Finland-jäseneksi! Muille kuin HL7 yhdistyksen jäsenille koulutuksen hinta on 1000 euroa / osallistuja (+ alv). Jäsenhinnan saa liittymällä yhdistykseen (ks. https://www.hl7.fi/esittely/ ).

 

Ilmoittaudu 09.04.2015 mennessä Elisa Laurilalle sähköpostilla osoitteeseen elisa.laurila@mawell.com otsikolla KVARKKI-koulutus 16.04.2015. Ilmoita viestissä osallistujan nimi, organisaatio, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Ei-jäsenten osalta ilmoittautumisen yhteydessä on toimitettava laskutustiedot. Koulutukseen on mahdollista osallistua myös Lync-yhteydellä.

 

Tervetuloa!