Jotta Suomi toimisi yhteen.

Avoimempi, sujuvampi, luotettavampi. Sellainen terveystietojen maailman kuuluisi mielestämme olla.

V 2.X, OVT/EDI, ja liitteiden sekä muiden aineistojen SOAP-siirto

Nimi V 2.X, OVT/EDI, ja liitteiden sekä muiden aineistojen SOAP-siirto
Versio 0.4
OID 1.2.246.777.11.2006.x
Julkaisuvuosi 2006
Linkki määritykseen V 2.X, OVT/EDI ja liitteiden sekä muiden aineistojen SOAP-siirto v0.4
Status Luonnos
Ylläpidosta vastaava taho HL7 Finland
Kategoriat Rajapintakartta-arkisto
Avainsanat arkistoitu, määritys
Käyttötarkoitus V 2.X, OVT/EDI, ja liitteiden sekä muiden aineistojen SOAP-siirto.. SOAP-headerissä (service ja action) sekä Body-osan alussa (luokka ja metodi) ilmaistaan, mille palvelulle ja tehtävälle kyseinen sanoman sisältö on tarkoitettu.
Yhteenveto Määrittely jossa kuvataan V 2.X, OVT/EDI, ja liitteiden sekä muiden aineistojen SOAP-siirto käyttäen kansallista OpenCDA-hankkeessa määriteltyä SOAP-kehystä.
Suhde muihin määrityksiin SOAP-headerissä (service ja action) sekä Body-osan alussa (luokka ja metodi) käytettävistä arvoista on oma erillinen dokumenttinsa Tiedonsiirron palvelutunnukset, joka löytyy rajapintakartan Avoimet rajapinnat hanke – paketista: https://www.hl7.fi/hl7-rajapintakartta/avoimet-rajapinnat-hanke-%e2%80%93-paketti-cda-r1-viitetietojarjestelma/
Lisätietoja Tämä dokumentti on luonnos. Tämä dokumentti perustuu kansalliseen SOAP-siirtokehykseen. Jos kansallisessa arkkitehtuurissa siirrytään TC:n ehdottamaan kv. V3 WS-siirtoon, vaikuttaa se tähänkin dokumenttiin ainakin service-kentän häviämisenä ja sen kautta muinakin muutoksina.
Versiohistoria