Jotta Suomi toimisi yhteen.

Avoimempi, sujuvampi, luotettavampi. Sellainen terveystietojen maailman kuuluisi mielestämme olla.

HL7 Finland koulutus: HL7 CDA -standardi ja sen soveltaminen

HL7 Finland ry järjestää 13.11.2013 Helsingissä, Kuntatalolla koulutuksen HL7 CDA -standardista ja sen soveltamisesta.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat henkilöt, jotka toteuttavat tai hyödyntävät CDA-standardeja integraatioissaan. Koulutuksessa käydään läpi, mistä HL7-sanomissa, -rajapinnoissa, -palveluissa ja -asiakirjoissa yleisesti ottaen on kyse, minkä jälkeen keskitytään HL7 CDA R2 -rakenteiden teoriaan ja soveltamiseen eArkistoon liittyen. Perustietämys HL7 versio 3 -standardeista ja XML:stä auttavat koulutuksen seuraamista. 

Kouluttajina toimivat Timo Kaskinen Salivirta Oy:stä ja Mika Tuomainen Kelalta. Koulutus ja materiaali ovat suomenkielisiä. Materiaali jaetaan osallistujille sähköisesti.

Koulutus koostuu seuraavista osioista:

  • Johdanto: HL7-sanomat, -rajapinnat, -palvelut ja -asiakirjat
  • KanTa eArkisto, sanomien kuljetustapa ja Medical Records
  • HL7 CDA R2 -rakenteet: teoria sekä soveltamisesimerkkejä diagnoosien, riskitietojen, kuvantamisen ja laboratorion osalta
  • Lomakerakenteet: Kela lääkärinlausunto A
  • Kysymysten läpikäyntiä
  • Yhteenveto ja lisäkoulutusmahdollisuudet

Koulutus on ilmainen HL7 Finland jäsenorganisaatioille. Muille kuin jäsenille koulutuksen hinta on 1000 euroa / osallistuja (+ alv). Jäsenhinnan saa liittymällä yhdistykseen.

Ilmoittaudu 30.10.2013 mennessä osoitteeseen jarkko.narvanen@salivirta.fi. Ilmoita viestissä osallistujan nimi, organisaatio, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Ei-jäsenten osalta ilmoittautumisen yhteydessä on toimitettava laskutustiedot.

Koulutukseen mahtuu rajallinen määrä osallistujia, koulutuksen suosiosta riippuen voidaan asettaa maksimiosallistujamäärä per organisaatio, lisäksi jäsenten osallistujat ovat etusijalla.

Tervetuloa!