Jotta Suomi toimisi yhteen.

Avoimempi, sujuvampi, luotettavampi. Sellainen terveystietojen maailman kuuluisi mielestämme olla.

HL7 Finland IHE-koulutus 2012

HL7 Finland ry järjestää yhteistyössä IHE Europen kanssa 12.6.-15.6. Helsingissä koulutuksen IHE-integraatioprofiileista. Koulutuksessa syvennytään keskeisten IHE-integraatioprofiilien määrittelyihin ja toteutuksiin siten, että osallistujille syntyy kuva profiilien käytöstä hankinnoissa ja toteutuksissa. Kouluttajina toimivat Euroopan johtavat IHE-asiantuntijat Charles Parisot ja Eric Poiseau. Koulutus ja materiaali ovat englanninkielisiä.

Koulutus koostuu kahdesta osiosta. Health Information Exchange: Design and Use cases -osiossa (12.6.) luodaan kuva siitä, kuinka IHE-profiileja voidaan käyttää tukemaan potilastietojen vaihtoa organisaatioiden välillä ja paikallisesti. Implementation and deployment of IHE profiles -osiossa (1,5 päivää) syvennytään profiilien sisältöön siten, että niiden käytöstä ja toteuttamisesta muodostuu osallistujille tarkka kuva. Jälkimmäinen osio järjestetään kahdessa pienryhmässä (13.-14.6. ja 14.-15.6.).

Koulutuksen hinta HL7 Finland jäsenorganisaatioille on 800 euroa / osallistuja (sis. alv), ja muille kuin jäsenille 3000 euroa / osallistuja (sis. alv). Jäsenhinnan saa myös liittymällä yhdistykseen.

Koulutuksiin mahtuu rajallinen määrä osallistujia – ilmoittautuminen päättynyt!

Tervetuloa!